Δραστηριότητες

Στα Chromastudios δεν θέλουμε να μείνει κανένας παραπονεμένος!!
Όσο βρίσκεστε μέσα στα Chromastudios, μπορείτε να κάνετε διάφορες δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ , βόλεϊ, καθώς και ατελείωτο παιχνίδι στην παιδική χαρά. Για εσάς που θέλετε να χαλαρώσετε , δοκιμάστε τις μεσημεριανές ώρες να ξαπλώσετε στις αιώρες ακούγοντας το θρόισμα των φύλλων.
Για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει η δυνατότητα υιοθέτησης ενός φυτού μιας και τα Chromastudios είναι γεμάτα από λουλούδια , όπου μπορούν να τα ποτίζουν και να τα φροντίζουν κατά τη διάρκεια της παραμονής στα καταλύματα μας.

Όσοι δεν θέλετε να χάσετε την φόρμα σας!

Φροντίσαμε να μην στερήσουμε από αυτούς που αθλούνται καθημερινά στη ζωή τους την γυμναστική και γι’ αυτό το λόγο έχουμε ένα εξοπλισμένο γυμναστήριο με πάγκους, βάρη, πολυόργανο και στατικό ποδήλατο.

Για τους φάν του κινηματογράφου και του Barbeque!!!
Μέσα στις βραδινές δραστηριότητες μπορείτε να συμπεριλάβετε και τις προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους( δυνατότητα να βάλετε ταινία της προτίμησης σας κατόπιν συνεννόησης και εφόσον έχετε usb stick ή φορητό υπολογιστή) ή ακόμα και να ψήσετε στο Barbeque σε παρεΐστικο κλίμα.

  • Windsurfing

Στις παραλίες των Κανατάδικων (5’ από τα chromastudios) και της Λίμνης έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το θεαματικό αυτό άθλημα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι windsurfers τον Αύγουστο, λόγω των ισχυρών ανέμων. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης Windsurf στο Αρτεμίσιο Ευβοίας (15΄ από Chromastudios).
Link: http://www.kitesguru.gr 

Kitesurfing – SUP

Στην παραλία Αρτεμίσιο Ευβοίας βρίσκεται η σχολή kitesguru, όπου μέσα από έμπειρους εκπαιδευτές μπορείτε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο Kitesurfing. Για τους γνώστες του αθλήματος υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης Kitesurf. Για εκείνους που έχουν την όρεξη να κωπηλατήσουν, μπορούν να νοικιάσουν SUP και να δοκιμάσουν πόση ώρα αντέχουν να είναι όρθιοι και παράλληλα να έχουν ισορροπία κάνοντας κουπί.
Link: http://www.kitesguru.gr

Δραστηριότητες στη φύση

  • Ιππασία

Περιτριγυρισμένο από τα πλούσια δάση του Τελέθριου, το κέντρο ιππασίας ELLOPIA, στα Καμάρια Ιστιαίας (10’ από chromastudios), διαθέτουν έμπειρους εκπαιδευτές, οι οποίοι φροντίζουν να καθοδηγούν τους αρχάριους και μη. Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε στο κέντρο ιππασίας του χωριού Καματριάδες (20’ αντίστοιχα).
Link: http://ellopiahorses.gr/

  • Bird watching

Το ποικιλόμορφο τοπίο της Βόρειας Εύβοιας με λιβάδια, οροσειρές, υγροβιότοπους και απότομα παραθαλάσσια βράχια, φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία διάφορων πουλιών. Τα δύο κύρια σημεία ενδιαφέροντος στους παρατηρητές πουλιών είναι οι υγροβιότοποι και λιμνοθάλασσες της Ιστιαίας στο βόρειο τμήμα του νησιού (2’ από τα καταλύματα) και τα όρη Κανδήλι στη Δύση. Οι υγροβιότοποι και οι λιμνοθάλασσες στην Ιστιαία παρέχουν ασφαλές καταφύγιο για Κύκνους (Cignus olor), καθώς και έναν μεγάλο αριθμό θαλασσοπουλιών κατά το χειμώνα. Τα χαμηλά βουνά στο Κανδήλι είναι συνηθισμένο καταφύγιο για τα μεταναστευτικά πουλιά και επίσης έναν τόπο επισκέψεων για τα μεγάλα αρπακτικά, ενώ τα δάση της περιοχής φιλοξενούν το Σιταροπούλι (Emberiza caesia).

  • Πεζοπορία

Τα πυκνά δάση και τα Βουνά της Βόρειας Εύβοιας φιλοξενούν ένα πλήθος μονοπατιών που θα σας ταξιδέψουν μέσα από τα πιο γραφικά σημεία της ευρύτερης περιοχής. Μπορείτε να περιπατήσετε από τον Άγιο (17’ από τα καταλύματα) στο Προκόπι μέσα σε περίπου 6,5 ώρες, από τους καταρράκτες του Δρυμώνα στο όρος Ξυρό σε 3,5 ώρες και από το Μνημείο στο Όρος Πυξαριάς σε 6,5 ώρες. Άλλες διαδρομές ιδανικές για πεζοπορία είναι το φαράγγι του Νηλέα, η Καστανιώτισσα, το Όρος Τελέθριο και πολλά ακόμη.

  • Ποδηλασία

Τα πυκνά πευκοδάση και οι παραθαλάσσιοι δρόμοι της Βόρειας Εύβοιας παρέχουν στους ποδηλάτες ατελείωτες ευκαιρίες για να απολαύσουν την περιοχή από μια διαφορετική οπτική γωνία. Δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων υπάρχει μέσα στην πόλη των Ωρεών (5’ από τα chromastudios).
Link: https://dimstef.gr/

  • Αγροτουριστικές Δραστηριότητες

Τα Chroma studios μπορούν να προγραμματίσουν για εσάς, σε τοπικό οινοποιείο της περιοχής, ενημέρωση για την αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγική διαδικασία του οινοποιείου, καθώς και εμπειρία γευσιγνωσίας μέσα από ποικιλία κρασιών και αλλαντικών.